COACHNING

Coachning är en samtalsmetod för att uppnå yttre förändring, inre utveckling och ökad självkännedom. Inspireras coachning är ett individuellt utvecklingsprogram som leder till att uppfylla klientens 3 övergripande mål som sätts för hela coachingprogrammet. Under programmet gång skapas handlingsplaner, ett fördelaktigt förhållningssätt, praktiska övningsprogram och verktyg samt energi och kreativitet för att uppfylla dina mål. Syftet är att uppnå en varaktig förändring samt långsiktig och djupgående utveckling utifrån gemensamt uppsatta mål. Coachning riktar sig till individer som i sin yrkesroll behöver utveckling för att prestera bättre eller mer hållbart eller dig som leder andra.

Vi erbjuder coachning i form av ett coachingprogram över tid på minst 6 månader, (10 träffar/telecoachningar) Utformning, innehåll, intensitet och upplägg skräddarsys efter ramarna i Inspireras coaching och överenskoms mellan coach och klient.

Är du 

Nyfiken på vad coachning kan göra för dig? Prova på coachen och metoden! Hör av dig så bokar vi in ett möte för ett prova på tillfälle 070 471 20 63.