Vinnare i…

I boken delar Emma generöst med sig av sin egen livshistoria och utveckling från självdestruktivitet och negativitet till livsglädje och framgång. Här får du en rad verktyg, perspektiv och övningar som ökar din självkännedom på områden som prestationer, självbild, beteendeförändringar, attityd, relationer och inre dialog. Allt för att du skall kunna ta dig från där du är idag till dit du önskar.

”Syftet med boken är att guida dig till att börja resan till att bli betydelsefull, tillräcklig och älskad av dig själv. Boken ger möjlighet att se tävlingar i livet på ett nytt sätt och hitta just din egen tävling där du alltid kan bli vinnare. Du får verktyg för att lägga energi, fokuc och kraft på att bli vinnare i ditt liv.”

Låt dig inspireras!

Till boken ‘Vinnare i din egen tävling’ finns även en studiehandledning för att jobba med boken i grupp.

Sagt om boken ‘Vinnare i din egen tävling’
”För mig som har läst hur många böcker som helst i genren lägger jag snabbt märke till en sak. Vinnare i din egen tävling sticker ut från mängden och det på ett skönt befriande sätt. Den är en unik och lyckad mix av hjärta, personligt tilltal och inspirerande övningar. Boka gärna en dag för dig själv framöver, lägg dig i gröngräset med boken mot hjärtat och låt tankarna vandra iväg till alla de människor den kommer att inspirera. Emma, tack för en fantastisk bok. Du får härmed tusen kramar – bara för att du finns!”
//Kristian Borglund, grundare och kreativt ansvarig på Livshandboken.

“I sin bok visar Emma att vi är så mycket mer än vad vi någonsin tror och att vi kan så mycket mer än vi anar. En del av oss är duralexglas – vi kan slängas i marken och blir då möjligtvis lite kantstötta. Andra är kristallglas, ömtåliga, tunna, vackra skira med en underbar klang. Om de utvecklas vidare kan de bli diamanter med en otrolig kraft som inte bara de själv har nytta av, utan de utan delar med sig och lyser upp vägen för alla oss andra. Ingen kan motstå en diamant, tack för att jag fick ta del av din starka lyskraft, Emma!”
//Lou Rossling, Föreläsare och författare

”Vilken härligt inspirerande och framför allt modig coachbok skriven av en av ”nya generationens unga coacher” Emma Pihl som trots sina unga år är mycket, mycket klok, varm och tydlig utan ”pekpinnar”. Framför allt blir jag imponerad av alla pedagogiska och tankeväckande övningar – som går utmärkt att använda både med och som stöd till dem som redan anlitar sig av en coach”
//Nina Jansdotter, Beteendevetare och författare

”Emma har verkligen satt fokus på ett område som behöver belysas. Tänk vad många, kanske du är en bland många därute, som tror att de är ensamma om sina dåliga och negativa tankar om livet och sig själv. Livet är fantastiskt och Emma är ett levande bevis på hur du precis som hon kan gå från där du är till dit du vill komma. Här får du inspiration och möjlighet att lära dig metoder och en strategi för hur du kan lämna det förflutna och istället skapa din nya framtid.”
//Sefan Sebö. Coach, medarbetarutvecklare och författare

”Som chefredaktör på ZenTV ser jag dagligen trender inom den personliga utvecklingen och jag gläds varje dag över att utvalda eldsjälar orkar dra lasset att få alla oss andra att våga tänka nytt och bryta gamla normer. Och nu Emma, finns du med bland dessa ledare av det nya samhället. Där man ifrågasätter det gamla negativa och istället framhäver det nya och positiva. Tack Emma, för att du tog dig tid att sätta dina tankar på pränt. Tack för att du valde att göra detta så ärligt och sårbart. Det är tack vare ditt mod som världen nu vågar bli ett bättre ställe att leva på.”
//Trine Grönlund, Chefredaktör, VD ZenTV.se